Suomifacebook.com/headskirent

Vuokraa kunnon välineet koko perheelle!

Head Ski Rentistä saat aina huippuvälineet. Vuokraamosta saat monot, sukset, sauvat, lumilaudat ja kypärät - eli kaikki välineet turvalliseen lasketteluun koko perheelle kaikenlaisiin taitotasoihin, maastohiihtoa unohtamatta!

Tyylikkäästi rinteeseen

Head Ski Rentin välineet ovat aina ajanmukaisia, siistejä ja tyylikkäitä, sillä vuokraamon väineet uusitaan säännöllisin väliajoin. Näin voit olla varma, että tyylisi säilyy myös Head Ski Rentin vuokravälineillä lasketellessasi tai hiihtäessäsi.

Helppoa

Head Ski Rentistä välineiden vuokraaminen käy helposti ja nopeasti. Vuokraamosta löydät myös energiapatukat ja -juomat evääksi rinteeseen tai ladulle!

Vuokrausohje Head Ski Rent

1Rekisteröidy manuaalisesti tai sähköisesti kirjautumispisteessä.

2Siirry valitsemaan itsellesi monot.

3Siirry monojen kanssa palvelupisteelle, missä saat laskettelusukset / lumilaudan / maastohiihtovälineet. Välinevuokra maksetaan palvelupisteellä.

4Nouda lopuksi sauvat, kypärät ja muut suojaimet.

Valmistaudu todistamaan myös henkilöllisyytesi. Vuokraamme välineitä vain henkilöllisyystodistusta vastaan. Vuokran veloitamme hinnaston mukaisesti . Muistathan, että olet vastuussa vuokravälineistä koko vuokra-ajan. Halutessasi saat käyttöösi myös lukon, jolla voit lukita välineet vaikkapa ravintolakäynnin ajaksi.

Mahtavaa hiihtopäivää!

Välineiden palautus

Välineiden palautus tapahtuu sujuvasti palvelupisteissä. Nopeutat palautuskäsittelyä esittämällä rekisteröintilipukkeen, jonka sait vuokrauksen yhteydessä.